Yritys

Muovituotteita oman alansa johtaville yrityksille maan- ja ympäristörakentamiseen, maatalouteen, vapaa-aikaan ja ajoneuvoihin.

Plastweld Oy on kasvanut lähes kahdessakymmenessä vuodessa rotaatiovalulla valmistettavien muovituotteiden ammattilaiseksi. Sen liiketoimintaa on ohjannut alusta lähtien halu ratkaista ongelmia kehittämällä uusia ratkaisuja. Yritys valmistaa muovituotteita oman alansa johtaville yrityksille mm. maan- ja ympäristörakentamiseen, maatalouteen, vapaa-aikaan ja ajoneuvoihin.

 

Plastweldin kumppani Kaivotuote Oy valmistaa ja markkinoi muovituotteita kunnallis-, vesihuolto- ja kiinteistötekniseen rakentamiseen. Lisäksi Plastweldilla panostetaan oman vapaa-ajan brändin laajentamiseen. Tuoteperheeseen kuuluvat mm. kylpypaljut, ponttoonilaiturit ja poijut.

 

Yrityksessä halutaan suunnitella ja valmistaa tuotteita, joiden muoviosat ovat käyttäjäystävällisiä ja kohderyhmänsä näköisiä. Ammattitaidolla ja kokemuksella osataan vaikuttaa siihen, että tuotteista voidaan karsia pois ylimääräiset komponentit ja kokoonpanovaiheet. Silloin voidaan vaikuttaa tuotteen laatuun ja hintaan.

 

Kun olet kiinnostunut sujuvasta yhteistyöstä, hyvästä työnjäljestä ja reilusta meiningistä, ota yhteyttä!

Plastweld – Pohjalaisella ylpeydellä